ö


Kroatien 08

tjugonionde mars


[klicka för större bild]

Citat av Nalle Puh


dagis



praoar på dagis, riktigt roligt. kommer fortfarande att hålla mig borta från både dator och blogg. seya

melodifestivalen

ja, jag tänker precis som halva bloggvärlden blogga om melodifestivalen.
Haha, jag älskar det! Allt var super ju. Sååå spänd där i slutet! Jag gillar faktiskt det flesta låtar. Ugglas är inte riktigt min smak på låt men hon är ball. Hon vet hur man visar känslor!




Fast vi är ändå bäst, riiight?

pez



Mumsimumsi!
En pez-baloo i all sin charm. Men det kommer bli ett dyrt inköp för jag har bara några ynka pezar kvar. Men nu ska jag läsa, gossip girl.
puss

I'm back!



TJAAAAAAABA!

Jag är tillbaka,med mer energi och mer målmedvetenhet än någonsin!
Det blir alltid så när jag varit sjuk haha. Och nu är jag faktiskt nästan heelt frisk. WOHO!
Har en argumenterande text att skriva och lite matte och so. Det kommer gå skitbra! Jag vill sy oxå, men behöver nog liite hjälp av mama.
Men hörni allihop, kolla på svensson svensson på youtube, bowlingtjejen har lagt upp hela säsonger. Ni kan ju gissa vad jag har gjort. Det tar en dag att se en säsong typ, så jag kollade på ettan, tvåan, ettan, tvåan och sen läste jag gossip girl.
Men nu kanske jag ska börja jobba lite för ikväll är det melodifestival med the giiirls.
Kyssar



blubb




Sjuksjuksjuk, jag ligger mest slappt i sängen och fixar med bloggen. Jag orkar knappt röra mig. Det börjar bli ganska hemtrevligt så jag kommer ligga här imorn med.

Sjuk?

nej, helvete. Jag orkar inte bli sjuk igen, men jag har huvudvärk, ont i kroppen, svider i bihålorna och jätteseg. Och på gränsen till gråt hela tiden. Jag ska plugga, good luck lixom!

wom

så känns världen just nu, wom. Linnéa hade partyparty igår och jag känner mig bakis eller nåt! Jag behöver aldrig dricka vatten på nätterna men inatt vaknade och drack typ det närmaste jag hittade. Som tur var var det loka. Men jag hatar att dricka vatten på nätterna. Det smakar smält plast. Ännu värre, usch! Men jag tror att törsten kom från den stora mängd pizza jag åt. Men ääh, äter man inte pizza så ofta får man ju passa på att tjocka ner sig ordentligt!
Gårdagen var iallafall superduper. Men idag, jag känner mig som ett segt troll som har huvudvärk. Jag ska plugga, (argumenterade text om hur tjejer får klä sig + analysera lite om the silver ring thing), fota (som vanligt), fixa designen (idésprutande trots halvtdött tillstånd) och vandra till Gunnar och Alva för att ge dem deras presenter!

Har även fixat en bild nu på morgonen, som jag tänkt på varje dag.



Tänk även att det är bara EN person som använder detta badrum. Varför finns det då sju tandborstar?
Dock är två mina, men ändå, fem till?
De förökar sig snabbt kan man säga

design

klicka på f5 om det inte är någon skillnad

Fixat med designen ikväll, gillar den riktigt mycket! Min "omringning" är lite.. sne (?) på några ställen men jag tycker det är ytterst charmigt, ingen är perfekt ju, inte ens en liten header.
Jag är skittrött så innan jag blajjar iväg nu så säger jag god natt!

blue



Läser boken Kort kjol av Christina Nord Wahldén
Helvete vad hemskt den är hittills. Herregud.. Jag får rysningar och blir så förbannad på att dessa våldtäkter sker i verkligheten världen över!

gris

jag och mamma satt och pratade om engelska verb, hon skulle säga en mening som jag skulle översätta, men jag är lite trög..

M: Jag mötte en gris
S: Va? en minigris?
M: Aah..
S: Vart då? Var den ute på promenad eller nåt?

Allså, jag trodde mamma var seriös att hon typ mött en gris på stan..

Skog


RSS 2.0