abalaba



Behöver jag säga hur snygg jag tycker den är, och hur gärna jag vill ha den nu?

Bra dag idag förresten! Är klar med läxor, tror jag, allt känns super. Igår vid denhär tiden hade jag ett uppstressat nervsammanbrott så jag bara la mig på golvet och ville försvinna. Tänk vad humöret ändras..

Tog spruta idag, mot vissa sjukdomar som man kan få vid sex. Fick även kondom, haha. Det var lite roligt tycker jag.
Nej nu ska jag ögonshoppa lite till och tjata på folk om att jag vill åka och shoppa. fast det gör jag redan.. hehe
pussen

Lionlove



Visst blir man lite tårögd..?


fantasi

Suttit och flummat i telefon, ett tag. Det är dock hemligt. Men jag tränade magmusklerna ordentligt vill jag lova!
Skolan idag, fyra lektioner, najsnajs! Supergod matgrej på hemkunskapen, stort plus!

Nej, nu är det spanska som gäller, har muntligt prov imorn, hua! Men nääääe stina! nu sätter du dethär! Du kommer lära dig allt så suveränt bra och hela skiten! Pepptalk är typ bra.

Ska fota liten snabbis innan jag börjar tror jag, medan jag dansar till Fantasi - Freestyle
eller nej, spanska, foto blir belöning..

jag är glad iallafall.. :)

so what



don't worry - be happy

Håller på med so, det går inte så bra. Jag skriver för mycket, som vanligt i so haha
men jag mår iallafall mycket bättre, stort plus! så skola imorn. bara fyra lektioner oxå, passar bra, man behöver lite mjukstart skulle jag tro.
Det har inträffat katastrof här hemme. Lokan är slut, buhu. Hur ska jag överleva? och bara en ynka påse micropop kvar. Snyft, nu är det synd om mig och mina kvarlevor som inte ångade upp igår och blev kondensering på rutorna.
Tips, bästa sjukmaten är helt klart popcorn. Man blir törstig och måste dricka. Dricker man mycket blir man frisk, det kanske beror lite på vad man dricker oxå. Drycker med hög alkoholhalt kanske inte är det bästa, i för stor mängd. Jag har inte testat men jag har mina aningar.
Nej, loka for life, yesyes!

barnaskara



Klicka på bilden för att läsa artikeln

åtta barn
fyrtiosex läkare
vägde mellan 680 och 1 470 gram
nio veckor förtidiga

från aftonbladet


cloth..puter



När man är hemma, och är sjuk, finns det inte så mycket att göra. Bara massa filmer man har sett, det är mindre än två gigabyte kvar på hårddisken så att om man laddar ner nåt mer så känns det som om datorn ska sprängas. På tal om datorn så är den dessutom lite dum i sina portar så den vill inte riktigt förstå att när man kopplar till en extern hårddisk så ska det funka. Men nej..
Men somsagt, när man är hemma och är sjuk så hamnar iallafall jag lätt framför alla sidor på nätet med massa kläder. Man känner hur shoppingcellerna längtar efter lite nytt i garderoben. Hittat mycket.. jag har nu även kommit på ett bra sätt att ha datorn i sängen, vilket är ytterst bekvämt!
Jag kan ju inte skriva om kläder! Allt leder bara till datorn..

hot 'n' cold



Jag ligger typ halvdöd i sängen just nu känns det som.. ska sova. men jag kallsvettas så "hej herr alvedon, nu äter jag upp dig!"
Nej nu orkar jag inte mer, nu ska jag tvinga mig till söms. Tur att jag har min Harry Potter som lugnar alla nerver, always.
Hemma imorn med, dock tror jag inte det blir så mycket bloggande. ska ju försöka plugga.
svejs

gjhekjunp

still sick, feber skulle jag tro. Men jag har massa skolarbete just nu, inte så jättemycket men två grejer till imorn, men aja. Det skulle ju varit lite enklare att jobba om jag inte ångade över hela tiden, nej. jag ska nog ta och lägga mig och lyssna på harry potter och försöka koppla av ordentligt. Sen får jag fixa skolan sen.
Men jag vill shoppa, mycket, massor, nu.
men nu är det som det är, sjukskiten går över

converse

http://www.junkyard.se/images/product_alt/49493.jpg

Dessa skor kommer förhoppningsvis sitta på mina fötter till våren..
Herregud, det finns så mycket snyggt nu till våren och sommaren. Jag säger bara; came to mama

black



Jag är på jakt efter en svart, lite stor (man kan ju köpa bigsize) skjorta. Undra hur denna blir i lite större storlek. Jag vill kunna "knyta upp" min skjorta. Kan visa bild nån dag då jag har det, blivit riktigt förtjust i korta tröjor, skjortor och dyl!
Även denna kommer från gina

vår, kom till mig


Allt från gina utom chinosen som är från hm.

Jag älskar att sitta och kolla på kläder, även om jag aldrig köper men ändåå..!
Kolla bara på dendär slappa kavajen.. Hur kär är jag i den just nu? Väääldigt kär, den är så gaalet snygg.. Och med en vit halsduk till.. Ischbischfidelish! Jag vill ha, jag vill ha vår nu!
Nu ska jag nog ta och sukta vidare innan jag börjar med so, mår lite bättre idag. Men ska nog ta det lite lugnt iallafall..
kyssar, och jag har helt glömt bort att säga att min kusse är byxmyndig nu. Så massa congratz till henne nu! Även om det var för två dagar sen.. heh

sick lady!

Lilla kotten lousie har smittat mig!
Jag är illamående, yr och fryser som en naken isbjörn!
så nu läser jag deckare, den är snart slut. Ligger även och messar med kotten om spexfoton, nu har vi två alternativ. Båda är mycket bra..!
Vad sägs om penis-lin och stripp-sill? Jag tycker det låter fatastiskt.
Nej, nu ska det drickas loka tills jag spyr, hörs!

tolv

Guuud vad skönt, äntligen har jag fått sova ut!
Igårkväll vid tolv så la jag mig och lyssnade på Harry Potter. The prisoner from Azkaban. Jättebra, som vanligt. Jag lyssnade i ca fyrtio minuter. Jag vet dock inte hur mycket jag hörde för jag har en stark känsla av att jag sov därimellan, ganska mycket. Så jag vaknade/tittade på klockan och tänkte att nu när jag var så trött. Med bra känsla i magen, inga problem hade jag. Så jag somnade ganska snabbt..
..och vaknade, totalt utvilad klockan tolv idag. Är lite förvånad, brukar inte sova så länge, brukar sova till ca tio och sen ligga och dra mig. Men gud vad skönt att få sova ut. Det var ett tag sen vill jag lova!

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta nåt smarrigt (det heter även min spotify-spellista för dig som vill veta)(och vickan trodde att important betydde smarrigt). Sen är det pluggilugg. Inte så mycket, svenskabok och so-text. Mycket trevligt!
Ska nog fota oxå, hihi.
JUSTE! bajs.. jag som skulle jobbat åt mamma igår när jag kollade på tv. Skriva massa lappar på dymo-maskin. Får ta det nån annan dag. Jag har mycket jobb nu. Eller iallafall två, men det är mycket.

  1. Skriva ut ca 100 nummerkominationer som ska sättas upp i trapphus. Det kommer ta några timmar sammanlagt.
  2. Kopiera maaassa diabilder åt pappa in i hans dator.
Kommer tjäna peeengar! Galet najs det kommer blir! Jag sparar till objektiv, och då behövs det pengar. Köpte ju en iPoddis häromdagen oxå. Den är l-o-v-l-y

Nej, duschen skriker på mig!



Bild från i somras där jag var gladgladglad

23 januari 09

Jag hittade lite roliga artiklar i dn idag..









plugg



Det går bra, halvfärdig, eller mer. sjuttio procent kanske. Men nu ska pausa lite. Paus är bra. Jag tar ofta paus när jag gör saker. Jag hatar tex att äta när jag har varit ute och gått eller så. Då behöver jag en paus först. Lite konstigt.
Har du några konstiga vanor?

words



Jag har ont i magen och ska träna glosor, men istället hittar jag lite överexponerade bilder som jag fixar till istället, lyckad pluggning. Nej. Men nu ska jag nog ta tag i det så jag kan sovaaa. Trött.

WORDS - F.R DAVID

eyes



Känn dig iaktagen!

motion



Man kan om man vill

Fast ibland går det inte riiiktigt som man vill, imorse så gick jag iväg till skolan, fridfullt. När jag och Linnéa kommit en bit så kommer jag på, helvete! min hemkunskapsbok är hemma. Jag springer hem, när jag är hemma är klockan fem i åtta. jag börjar åtta. Så jag springer, allt jag har, och det är inte så mycket haha, jag kommer till skolan, valrosslåtande och blodsmak i munnen. Ingen bra start på en morgon..

babbel

Håller på med svenska nu, ska lära mig om två författare och om ursprunget. Men hur kul är det för er att veta?
En sak som ni bör veta är att om ca 40 min från att jag börjar skriva detta inlägg så är det Top Model! Mycket bra program. Vår tv har dummat sig idag så om den gör det dåå... dåå morrar jag så att man tror att det är party i strupen på mig. Typ.

http://editorial.sidereel.com/Images/Posts/topmodel11.jpg

Det är dessutom bevisat, näst intill, att min teori om att den 24/4 är bästa dagen på året.
Både för mig, det är min födelsedag, hallå?
Johanna kommer troligen flippa ur, för det går misstankar om att tokio hotel kommer till sweden då. Man blir ju glad när hon är glad, eftersom hon typ pratar om dem.. ofta.
Så, jag tycker nog att den tjugofjärde är mycket bra dag.
Jag kommer på några fler anledningar såsmåning om, men nu bör jag nog börja med svenskan.. och lite spotify.


jag i min pluggning, typ.

finisiar





♥  Mina finisar, fast jag har ju fler finisar  ♥

migrän

jippie! Fick migrän efter idrotten. Skit! Jag som skulle på förhandsvisningen av  "i taket lyser stjärnorna" med joh. Aja, istället fick man ligga i ett mörkt tyst rum och sova. Efter några timmar kunde jag lyssna på harry potter å messa lite. Men usch det är så jobbigt när man blir så ljuskänslig, jag blir iallafall extremt. Jag skulle hämta vindruvor och då är jag tvungen att gå med solbrillor och kisa, inomhus! För det kan vara för starkt ljus från lamporna..
Nu känner jag lite men det är bättre, mycket bättre.
Jag som vill fota, men herregud vad jag skulle dö av mina blixtar!

En glad grej är iallafall att papsen just nu är och köper min ipoddare! JIPPIE!

idé


Från dagens pluggpaus

Nu har jag typ pluggat klart. Har lite svenska kvar. Det gick super idag, har suttit och kollat lite på film oxå. Alltid bra, yesyes!
Jag har hittat till lookbook oxå, galet mycket kläder man vill ha. Man kan sitta i åratal och titta på allt snyggt! Har även kommit på ett plagg som jag vill designa/införskaffa, eller två faktiskt. En jacka och en skjorta. Ska fixa ett inlägg nu om det tror jag!

plugg



Idag ska det pluggas, lite no, engelska och svenska. Hoppas jag får nåt gjort! Tack gode gud att jag har min loka och belinda, puss

Belinda Carlisle

Hennes musik passar varje stund just nu.



Klicka på bilden för att komma till hennes sajt, bilden kommer även därifrån!

fredag



bilden förklarar mig just nu
tur att jag har mina nära att prata med, även skolpsykolog idag.
helt onödigt att skriva detta, men vad gör det om 100 år?

Belinda



Henne har jag lyssnat på.
Belinda Carlisle.
Leave a light on for me heter denna låt.
Snyggaste videon jag vet!
Puss

Let's dance



Poem

"My friends are odd
But they are much better than a cod"
(ett citat av Stina Skog)


En sak som jag är totalt säker på är att mina vänner är både bättre än en tosk. Men de är även bäst i världen!
<3

Dagen har varit flummig. SO-lektionen tog priset. Hur kul som helst! Vikare oxå. Men vi är ju helt enkelt roligast, flummigast och skrattgladast. Man skrattar så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen för det känns som om man ska sprängas av allt skratt. Skön men frustrernade känsla..

Inga egobilder har jag just nu på lager, inga bilder överhuvetaget faktiskt, men snart, snart så. Kanske redan ikväll?
Nöff på er alla!

promenad

Hejsan!
Promenerat mycket idag. Fotat mindre, inget alls faktiskt.
Läste nyss nån bok som man ska läsa till skolan. En valfri deckare. Den är faktiskt riktigt bra hittils. Har bara läst femtio sidor av 300 så man får hoppas att den är bra rätt igenom!
Jag är lite sur på en hemsida där man kan se serier, men det kommer upp nåt meddelande och så jag ska fråga pappa vad det är för nåt.
Snart ska vi äta men jag ska nog börja kolla på en film, legally blonde, ettan. Såg den nyligen men jag är så trött just nu och vill se den igen.
Lägger upp en några veckor gammal bild på min lilla kisse



Snöö



Det blev lite kallt om fossingarna. Dock är detta inte nu. Nu är det bara massa slask. Usch.

12 sanningar

Berätta 12 sannignar om dig själv i slutet ska du utmana några, jag utmanar sju.. eller vänta..

01.  Jag spelar saxofon
02.  Jag har min familj och mina vänner att tacka för allt <3
03.  Jag är laktosintolerant, vilket kan vara lite besvärligt ibland haha
04.  Jag har jordens sämsta lokalsinne
05.  Jag har alltid uppkavlade ärmar
07.  Jag trivs i skolan
08.  Jag är ekonomisk
09.  Jag gillar teknik
10.  Jag kan Harry Potterböckerna näst intill utantill
11.  Popcorn och Loka är min passion
12.  Jag har fortfarande många hemligheter i min blogg ;)

Jag utmanar:
Jag utmanar alla som vill vara utmanade! haha

Utmanad av Hilal igen haha

Utmanad

Har du mer än 20 st sms i inkorgen? haha aah
Vad står det i ditt tredje? Japp. Jag hade lust att bara skrika åt honom och slå honom. Blev så jädra sur :(
Och vem var det ifrån? Kusin
Är han/hon snygg?  Såklart!
Smsar ni ofta? Haha, aah, det kan man säga :P
Vad står det i ditt 18:de sms? Inte så :P typ 100 m x)
Och det var ifrån? Maarcus
Är han/hon farlig?  Skitfarlig haha
Hur farlig? - Ganska farlig.. ;)
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? Ganska många människor haha
Smsar du ofta? Aah, men inte överdrivet mycket ;)
Hur många sms har du skickat? Ganska många tusen, 15000 kanske..
Hur många mms?  120 typ haha
Vem ringde du senast? Nicole
Ringde dej senast?  Kusins mamma
Det är ditt senaste missade samtal? Mama!
Vem är snyggast på din kontaktlista? hmm..
Gå in på dina bilder, vad är de första du ser? Ett par skor haha
Hur många bilder har du? 376 haha
Vilken är din favoritbild? En bild på fötter, och facewarpbilder haha

Blev utmanad av Hilal

Legally blonde2

http://tf.org/images/covers/LegallyBlonde2RedWhiteBlondefree.jpg

Sen jag kom hem har jag suttit och kollat på denna. Såg ettan för nån vecka sen. Tycker båda är riktigt bra.

"Reese Witherspoon går återigen i Elle Woods höga klackar i Legally Blonde 2! När Elle upptäcker att hennes älskade hund Bruisers mamma sitter inlåst på en anläggning för plågsamma djurförsök lägger hon sin lovande juridiska karriär åt sidan - och sina bröllopsplaner - för att kämpa för djurens rättigheter... och för respekt för världens blondiner! Men kan hon rädda Bruisers mamma och samtidigt ge politiken en skönhetsbehandling innan bröllopsdagen?"
fakta hittad  från lovefilm

Feelgoodfilm, melike!

Lördag



Gick inte att komma in på bloggen imorse, då blev jag lite putt.
Nu har jag shoppat, kom hem med två par jeans men ingen klocka. Ska fota jeansen så ni får se, mycket nöjd. Och ett par av jeansen har ju typ snyggaste namnet..

Clocks

1. 2.
3. 4. 



1. större, rund, guld
2. liten, rund, silver, finns i guld tror jag
3. större, rund, silver
4. digital, rektangulär

Gillar alla, bror har fyran. Men jag ska ha en rund tror jag. Vet dock inte om jag ska ha en stor eller liten, men guld tror jag iallafall..
De runda kostar 149:- och den digitala kostar 198:-
Alla är från ur o penn.
Ska införskaffas imorn om jag inte drabbas av beslutsångest, ska till jakan med Nicole ;)
Blir nog inget mer bloggande idag. Om jag inte hittar nåt roligt haha



Vitt



Hittade tre vita toppar på hm.se, det ska ju vara lite vitt nu till våren som såsmåningom kommer till oss!

Min fredag


Jag är författare



"Det var en gång en björn som träffade en giraff som var svart och vitrandig så det var egentligen en konstig zebra"

Detta skrev jag idag på mattelektionen och satte upp på nån bänksak. Mycket trevligt enligt mig. Kanske ska satsa på en författarkarriär?

Och vet ni! Jag har hittat sladden så jag kan ladda in mobilbilder, det är roligt. För jag har ju typ alla roliga bilder i mobilen haha!

Colors



Hittade denna bild på Fannys blogg, tyckte den var lite roligt.
Grejen med denna är att man ska säga färgerna man ser, och inte det som står.
Lite rolig tycker jag!

Morgontrött

Uschuschusch!
Jag vill sova.. sovmorgon, kom till mig.
Jag tycker man ska ha sovmorgon varje dag.
Fast idag är det iallafall fredag, imorn är det lördag, ledigt. Skolveckan var lite kort, men det är bra med en mjukstart.
Snart ska jag till skolan igen och flumma av mig! Ska gå om några minuter, har inte behövt stressa denna morgon, inte än iallafall haha.


Det var nästan så att man somnade på skrivbordet, men vila kan man ju göra!

Lista.

Vad gjorde du 8.00 imorse? - Jag stod i badrummet och trodde att det var grus i mina ögon som klöste ögongloben..
Vad gjorde du för 30 min sen? - Pratade med la peras vid middagen
Vad hände dig 1993? -  Jag blev utnämd som vinnare i mammas mage
Tre ord varför du sist spydde? - Jag. Minns. Inte.
Vilken färg har din hårborste? - The black is back!
Vad köpte du sist? -  Kläder haha
Vad fick du senast i present? - humm.. mina bigga, fina, söta, rara, superbra blixtar tror jag..
Vilken färg har din dörr? - Grå, men den kan ha varit vit. Men det tror jag inte!
Var förvarar du dina pengar? - Utspritt haha
Hur var vädret igår? - Smått kyligt
Var kramades du sist? - Linnéa my friend!
Vad ser du fram emot? -  Flum!
Vad är 15? - Byxmydninghetens siffra
Vilken skostorlek har du? - För stor
Vill du klippa dig? - Japp, litegranna!
Är du över 25? - Klart jag är! ;)
Pratar du mycket? - Oftast, beror på situation
Kollar du på O.C.? - Kollat en säsong
Har ditt namn ett "x" i det? - Man kan ju önska, eller inte..
Känner du någon som heter Stive? - Nooope
Hittar du på egna ord? - Det händer titt som tätt
Är du en typiskt svartsjuk person? - beror på haha
Vad har du för mobil? - En äkta liten charmplutt har jag!
Vem ringde dig sist? - Kusins mor haha
Biter du på naglarna? - Never!
Har du lockigt hår? - Ibland haha
Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - Jag själv kanske?
Hur många gånger har du svurit idag? - Nää, jag svär inte, haha
Vilket ord säger du ofta? - haha, fast i lite mer mänsklig form
Har du sett filmen 'Donnie Darko'? - Nooe, men namnet har nått mina öron nån gång. Eller var det ögon...
Ska du jobba imorgon? - Skoljobb
Vem sa du "jag älskar dig" till sist? - Lilla mosesgubben!
Vad borde du göra nu? - Bada haha
Har du något smeknamn? - Smeknamn vet jag inte, men det dyker ju upp lite namn då och då. Klant tex..
Sover du mycket? - Önskar det var mer, haha
Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? - Pirates of the carabbien 3 skulle jag tro!
Vad ska du göra på lördag? - Slappa, en mycket trevlig sysselsättning om du frågar mig
När var du ute sist? - Idag
Har du gråtit idag? - Nää, inte idag
Är du en glad person? - När jag är med mina finisar så!
Har du roligt nu? - Just nu är det lite lätt och lagom
Vad äter du helst? - Popcorn.. YUMMIE
Vad heter din mamma? - Anne, och uttala E;et!
Vad är hela ditt namn? - Stina Annea Skog, sas, redbull.. långsökt
Tycker du om någon just nu? - Jag gillar många just nu! kram på er

Nu ska jag dyka ner i badkaret med nåt att läsa, dock vet jag inte vad än men det löser sig! Ska nog fota lite sen, det var så länge sen, ett helt dygn ju, haha!

faceworm



Det gäller ju att bjuda på sig själv, eller hur?

Dessutom är min överläpp på rymmen..

Dagen har somsagt spenderat sig i kista, blev inget fynd för mig tyvärr, men johanna shoppade på! Hittade lite blandat, trevligt. Vi stod som vanligt och flummade, eller snubblade omkring kanske är bättre sagt..
Sista dagen på lovet idag? Hur känns det? Sorgligt att vi inte har sovmorgon längre, hur ska man överleva det lixom!
Men det ska bli roligt att träffa alla, nu har man ju laddat flummet under lovet så man riktigt kan släppa loss i skolan! För det är ju det skolan är till för att ha roligt, och lära sig saker. Men jag tror man lär sig mer när man har roligt!
Så ni som kanske redan har börjat, ha roligt, den dagen går inte i repris! Det gör ingen dag faktiskt.

I can't do it



Jag kan helt enkelt inte göra det så att det går att kolla, och jag gillar inte att höra min röst haha. Men ska försöka spela in idag när jag och joh träffas!

090107

HAHA, jo, jag tänkte att jag skulle spela in en grym video om min ansiktsrengörings coola tricks i handfatet. Men jag kollade på den nu på datorn, och det blir BIG NONO! hahaha, fast ändå, kusin kanske kan övertala mig om det. Men jag kanske spelar in en ny snart.
Ska förövrigt träffa kusin idag, shopping på g.
Det kommer bli en flummig dag, like always. Den har redan börjat med att jag hyttade nåt album på datorn som heter eesti megamix 2007 eller nåt. Massa finska låtar eller nåt sånt. Jag fattar inte hur den har hamnat där haha.
Men nu ska jag spela in lite film tror jag, inte för att det kommer gå men..

retro



Var får man tag på glasögon, i denna stil, utan styrka. Blir aningens yr av dessa..

Mona-Stina



Haha, sämsta bilden! Men det var det bästa jag kunde åstakomma just nu. Ska ta min mattebok och göra de dumma talen som är kvar. Procent, snak.

Muckler

God morgon!
Vaknade ganska tidigt idag för mitt dumma ben, eller för att vara exakt, vänstra  vadmuskel, gör sjuukt ont. Säkert nån träningsvärk efter mina superhjältetrick 1 & 2. Men jag har iallafall vaknat ett antal gånger inatt för om man vrider sig lite fel så gör det sjukt ont.
Drömde tillochmed om mitt ben inatt. Jag var Daniel, kronprinsessans kille. Vi skulle på nobelfesten men jag hade typ så ont i benet att jag inte kunde gå.

Detta bevisar att även en superhjälte måste värma upp. Vilket jag tydligen inte gjorde..
Allt i Sverige är ju typ stängt idag oxå, det är typ trettondagssak. Jag som hade stora planer för att gå till biblioteket. Men kanske bättre om jag är hemma och vilar mitt stackars ben haha.



Min lilla alvagumma! ♥

Balans..



Jag har problem med min studio, och mig själv. Börjar jag fota, som förrut idag. Kan jag inte sluta. När kag minns anar det så sitter jag framför kameran med stora blixtar riktade mot mitt fejs..
Min matte gick inte så bra idag förresten, helt ärligt så började jag aldrig, tihi.


Blogglovin


Följ min blogg med bloglovin

Nånting man ska göra för att lägga till sin nya fina blogg på blogglovin, och jag tycker ni ska göra som det står! ;)

Flytt

Tjenamors!
Nu är jag, Stina Skog, nyinflyttad från min förra blogg, känns nytt och fräsht här.
Min dator fick just en obehaglig känsla av att den skulle dö. Och jag skulle döda den, undra vad det kan ha berott på..
En bild vill jag iallafall ladda upp!



Alla bilder som kommer upp på bloggen kommer vara tagna av mig om inget annat nämns. Och jag tycker det är dålig stil att sno andras bilder!


RSS 2.0